Åpner eget galleri i Trondheim Sentrum, 01. juli.

Den 1. juli åpner jeg dørene til mitt eget lille galleri midt i Trondheim sentrum, nærmere bestemt i Søndre gate 5. Gallery Waterloo. Det ligger øverst i Søndregt. rett nedenfor Trondheim Kunsthall. Dette vil være et kombinert galleri atelier/skrivestue.

Det blir hovedsaklig min kunst som er utstilt, men også noen gjesteutstillere innimellom. Her vil du finne malerier, kunsttrykk og vakre kunstskjerf.

Onsdag 1. juli holder jeg åpent fra kl 1400-1800. Ellers vil åpningstidene være: Torsdag 1600-1900 / Lørdag 1100-1600 / Etter avtale.
Jeg vil være tilstede i galleriet mye utenom disse faste tidene også, så om du stikker bortom så er sjansen stor for at jeg er der. Ellers er det bare å avtale andre tider enn de fastsatte åpningstidene.

Velkommen skal du være!