Velkommen til Gallery Waterloo

Den 1. juli 2020 åpnet jeg dørene til mitt eget lille galleri midt i Trondheim sentrum, nærmere bestemt i Søndre gt. 5. Det ligger øverst i Søndre gate, rett nedenfor Trondheim Kunsthall. Et kombinert galleri, atelier/skrivestue.

Det blir hovedsaklig min kunst som er utstilt, men også noen gjesteutstillere innimellom. Her vil du finne malerier, kunsttrykk i forskjellige varianter. Selger også fargerike kunstskjerf i en nydelig ull/silke blanding, skjerfene har påtrykk av min kunst.

Åpningstider: Torsdag 1600-1900 / Lørdag 1200-1600 / Søndag 1200-1500.
(I denne Corona tiden har jeg galleriet åpent kun på lørdager).
Jeg er tilstede i galleriet en del utenom disse faste tidene også, så om du stikker bortom så kan det være du treffer meg. Man kan evt også avtale andre tider enn de fastsatte åpningstidene.

Velkommen innom!