Child & Family / Greenfinity

Tanken bak mitt fordelskort…å bidra…å gi videre…   

Vil først si litt om mitt fordelskort, da det har sterk tilknytning til disse to organisasjonene. En av de viktigste årsakene til at jeg vil benytte dette fordelsprogrammet, å tilby dette fordelskortet, er at det er så mye mere enn kun et kundefordelskort. For hvert eneste kjøp man registrerer med dette kortet så støtter man automatisk både Child & Family og Greenfinity Foundations. Av hvert registrerte kjøp, så betaler bedriftene som har dette fordelskortet en liten andel til disse to organisasjonene. Aktive brukere av CashbackWorld kortet, sparer ikke bare penger på sine kjøp, men bidrar samtidig til å gi litt ut, gi til barn, unge og familier i nød, samt bidrar til et bedre miljø.
Dette kortet er ikke gyldig i bare min bedrift, det kan benyttes i utallige butikker, fysiske butikker, samt et stort antall online butikker. Totalt ca 400.000 brukersteder i hele 46 land. Masse penger å spare – masse å gi!
Ønsker du tilsendt mitt GRATIS fordelskort, les mer om fordelene, og registrer deg her!

 

Child & Family Foundation    

Child & Family Foundation (CFF) er en veldedighetsforening basert i Graz, Østerrike. Veiledende prinsipp er «Utdanning. Muligheter. Fremtid». En forening som støtter og fremmer barn, ungdom og familier i nød, over hele verden. Siden Child & Family Foundation (CFF) ble grunnlagt, har over 60 utdannings- og hjelpeprosjekter blitt realisert i 30 land.
Her gjøres det et FORMIDABELT arbeid, det bygges skoler i sosialt og økonomisk berørte regioner i verden. Vi står opp for barns og familiens rettigheter og ønsker å skape tilgang til utdanning, samt støtte opplæringsfasiliteter. Målet er å hjelpe folk til å hjelpe seg selv. I tillegg gies det også materiell og økonomisk bistand til fattige regioner for å forbedre levekårene og livsstilen, samt gi nødhjelp.
Child & Family Foundation-prosjektene finansieres av det internasjonalt aktive CashbachWorld shoppingmiljøet. Hvert medlem med fordelskortet bidrar aktivt med hvert kjøp som er gjort for å realisere pågående prosjekter. I tillegg støttes arbeidet av utdanningssponsor og donasjoner.

Les mere om organisajonen og alle prosjektene….HER 

 

Greenfinity Foundation  

Greenfinity Foundation (GFF) ble etablert i 2011 som et non-profit fundament. Det er en politisk uavhengig, veldedig organisasjon som aktivt er involvert i bærekraftig beskyttelse av miljøet og realisering av innovative klimabeskyttelsesprosjekter over hele verden, samt fremme bruken av fornybare energikilder. Stiftelsens mål er å redusere den negative innflytelsen som mennesker har på vårt miljø ved hjelp av innovative klimabeskyttelsesprosjekter og å bære miljøet bærekraftig.

Mere informasjon om organisasjonen finner du …HER

Del dette