Merkenavnet ”Waterloo Art & Design” ser dagens lys i 2020.

Ved siden av malerier og kunsttrykk produserer jeg blant annet eksklusive kunstskjerf, ull/silkeskjerf med påtrykk av min kunst på. Det er også flere spennende produkter på gang, noe som vil bli lansert i nettbutikken etter hvert. Felles for alle produktene er at de har påtrykk av min kunst, det være seg hele kunstverket eller utdrag av et motiv, farger etc.
Kan nevne at vesker / bager og en del andre spennende ting vil bli lansert i løpet av 2020.
Alle produkter har et unikt utseende/snitt og er av høy kvalitet.

Alle nye produkter fra 2020 vil ha dette brandet:
Waterloo Art & Design
by Åse Fagervik
Norway

Jeg gleder meg til etterhvert å dele mange nye spennende produkter i tiden som kommer.

Besøk gjerne mitt galleri, GALLERY WATERLOO, Søndregt. 5, Trondheim.
Velkommen innom!